Skip to content

Så leder du framtidens textil- och modebransch – Designa för cirkulära flöden

Nu har du och ditt företag möjlighet att ta kontroll över er hållbarhetsstrategi och samtidigt få ökad kunskap om era värdekedjor och deras inbyggda risker. Genom inspiration, kunskapsutbyte och vägledning hjälper vi dig att göra aktiva och medvetna val för att möta klimatutmaningarna och de tuffa lagkraven på transparens. 

re:skills Textile & Fashion har samlat några av landets främsta experter inom aktuella miljö- och hållbarhetsfrågor kopplat till lagkrav. Vi erbjuder därför kostnadsfria workshops, både digitala och fysiska, där du har chansen att testa på och lära dig en rad olika tekniker och strategier för att utvecklas i din roll!


Vilka cirkulära strategier lämpar sig bäst för era produkter? Hur kan ni genom aktiva och medvetna val i designprocessen möjliggöra för minskad miljöpåverkan, bidra till cirkulära flöden och en ökad resurseffektivitet?

Utifrån Circular Business Toolkit fokuserar workshopen på hur du och din organisation kan förbättra era produkter i ett cirkulärt perspektiv.

Utbildare: Adrian Zethraeus, Science Park Borås

8 november
10:00 – 16:00

DO-tank Center, Borås
Sista anmälningsdag 3 november


Du måste godkänna