Skip to content

Kickstarting Climate Action: A Webinar Series for Apparel & Textile Brands and Retailers

Webbinarieserien Kickstarting Climate Action, som äger rum den 7, 14, 21 och 28 mars 2023, vänder sig i första hand till små och medelstora återförsäljare och aktörer i textil- och modeindustrin som ännu inte påbörjat sitt klimatarbete. Den är även relevant för företag som har ett relativt avancerat klimatarbete och nu vill utbilda ytterligare medlemmar i sin organisation om grunderna för klimatåtgärder.

Genom Kickstarting Climate Action kommer du att:

  • Bli uppdaterad om den senaste klimatutvecklingen inom textil- och modeindustrin.
  • Få vetskap om vilka standarder och metoder som används för att mäta och rapportera om växthusgaser i kläder och textilier.
  • Förstå vad som behöver mätas och rapporteras i Scopes 1, 2 och 3.
  • Lära dig mer om vilka åtgärder som generellt krävs för att minska utsläppen.
  • Få insikter från företagsrepresentanter som redan arbetar med klimatåtgärder.

Reducerat pris för dig som är ansluten

Textile & Fashion 2030 erbjuder textil- och modeföretag runtom i Sverige stöd, support och vägledning för att förbättra sitt hållbarhetsarbete. Genom att ansluta till plattformen får du hjälp att arbeta fram en konkret handlingsplan för att ta dig vidare i arbetet med miljö och hållbarhet kopplat till de globala målen.

–  Vårt mål inom Textile & Fashion 2030 är att ge företag kunskap och stöd i omställningen. För att kunna göra det på ett bra sätt är samarbeten med andra pågående initiativ i branschen oerhört viktig. Webbinarieserien är en unik möjlighet att få ta del av den erfarenheten som företagen inom STICA har skaffat sig under den tid som arbetet har pågått, berättar Anett Aldman, projektledare för Textile & Fashion 2030.

Om du är ansluten, få din rabattkod genom att maila Anett Aldman eller Susanne Nejderås.

Du som redan är ansluten – eller går i tankarna att bli – erbjuds en plats i webbinarieserien till ett rabatterat pris (2500 SEK i stället för 4500 SEK)


Du måste godkänna