Skip to content

God Jul önskar Textile & Fashion 2030

Anett Aldman, projektledare Textile & Fashion 2030.

Ännu ett spännande och händelserikt år går mot sitt slut…

Vi kan summera ett år där Textile & Fashion 2030 har haft ett mer internationellt fokus än tidigare år. Vi utvecklade Big DO Design Hackathon till att bli en internationell aktivitet genom att bjuda in företag från tre olika länder; Sverige, USA och Sydafrika. Det ledde till ett mycket spännande utbyte och dialoger som öppnade för nya perspektiv och global samverkan. 

Resultatet från Big DO summerades senare på den internationella konferensen International Summit 2021 Big DO Design Hackathon som livesändes från Borås den 26 oktober. Under den tre timmar långa konferensen mixades Big DO-deltagarna med andra intressanta talare som lockade åskådare från inte mindre än 13 länder! För dig som inte hade möjlighet att delta, följ våra kanaler på sociala medier så kommer du att kunna se höjdpunkter från eventet.

Resultaten från Big DO och en massa andra inspirerande exempel hittar du också i vår digitala utställning Digital Exposé.

Under året har vi även fortsatt arbetet med att fortsatt att bygga vår community. Vi är nu över 170 företag i Textile & Fashion 2030, vilket vi tycker är fantastiskt roligt. Vi ser fram emot ännu ett år, där vi kan fortsätta att samverka och bygga ny kunskap tillsammans!


God Jul och Gott Nytt År!
Anett Aldman, projektledare Textile & Fashion 2030


Du måste godkänna